A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
«Дергачівський ліцей №2» Дергачівської міської ради Харківської області
Плекаємо традиції, працюємо сучасно

Великоднє дерево

Дата: 02.05.2024 08:52
Кількість переглядів: 59

В нашій школі традиція прикрашати великоднє дерево з’явилась   кілька років тому. В цьому році ця традиція отримала продовження. Яйця є незмінним атрибутом світлого свята Воскресіння Христового, так як здавна асоціюються з чистотою і зародженням нового життя. Декорування пасхальних яєць  це захоплююче заняття, як для дітей, так і для дорослих. Квітуче дерево   було прикрашене різноманітними писанками, виготовленими руками учнів та їх батьків.

Традиція прикрашати великоднє дерево прийшла з Європи порівняно нещодавно. Великоднє дерево — саме той святковий символ, який має всі шанси прижитися і в Україні. Бо це невимовно красиво і дуже радісно.  Адже у нас стільки орнаментів, національної символіки, що зробити таке дерево в українському стилі не складає труднощів.   Пасхальне дерево на шкільному подвір’ї на свята  буде радувати дітей і дорослих, бо воно зроблене з любов’ю.  

Нехай Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серцях, живить душу та укріплює віру.

Нехай Божа милість та благословення несуть у наші душі, сім’ї та країну – МИР.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень