A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
«Дергачівський ліцей №2» Дергачівської міської ради Харківської області
Плекаємо традиції, працюємо сучасно

Новини

Дата: від до Скинути

19 лютого - День Державного Герба України

Сьогодні українці відзначають особливе свято — День Державного Герба України – одного із символів нашої держави, її тяглої історії. Тризуб був і залишається символом прагнень нашого народу до волі, незалежності та процвітання. Це той маячок, який дозволяє українцям по всьому світові відчувати нерозривний зв’язок із Батьківщиною. Вітаємо всіх патріотів України з Днем Державного Герба України. 

13:02 19.02.2024

Вітаємо!

Вітаємо з перемогою команду 11А Гур’єва Олександра (капітан), Ткачова Євгенія, Богуна Дмитра, Товстогана Дениса, які брали участь у «Грі для кмітливих». Члени команди показали свою кмітливість, ерудованість, винахідливість, розум і вибороли ІІ місце серед гравців КЗ «Дергачівський ліцей №1» та КЗ «Дергачівський ліцей №3». Молодці! Так тримати й надалі!

13:25 15.02.2024

Зустріч учнів з представниками ХНУМГ ім. О.М. Бекетова

Вибір майбутньої професії – це дуже важливий етап у житті кожного одинадцятикласника. А для того, щоб цей вибір був усвідомлений, протягом останнього року навчання майбутні випускники відвідують різні профорієнтаційні заходи.

13:25 11.02.2024

Вітаємо!

Вітаємо Дениса Грабліна, учня 9-Б класу, із 3 місцем у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії серед учнів Харківської області!

15:50 09.02.2024

Зустріч з БФ «Мирне небо Харкова»

Малювання — це справжній релакс та можливість знайти гармонію з собою та світом. У цьому переконалися учителі, учениці та мами нашого ліцею, створивши неповторні малюнки на торбинках.

21:11 07.02.2024

Набір у перші класи!

Було б добре, якби на уроках можна було навчатися граючись. А ще хочеться, щоб на заняттях поєднувалися різноманітні форми роботи, наприклад, проєкти чи дослідження. І, звісно, хочеться хоча б інколи збиратися разом з однокласниками та однокласницями.

15:19 06.02.2024

Вітаємо!

Вітаємо переможців та активних учасників обласної виставки-конкурсу писанкарства «Різдвяна писанка».

15:35 31.01.2024

Вітаємо!

Вітаємо ученицю 9-В класу Стрілець Анну з перемогою на І Всеукраїнському конкурсі дитячо-юнацької творчості, присвяченому пам'яті Катерини Білокур, «Квітуча палітра».

17:02 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень