A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад
«Дергачівський ліцей №2» Дергачівської міської ради Харківської області
Плекаємо традиції, працюємо сучасно

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо!

Учень 4-А класу нашого ліцею Дорофєєв Всеволод отримав 1 місце в турнірі з боксу «Відкритий ринг». Який проходив у місті Дергачі в оздоровчому комплексі «Зевс». Бажаємо Всеволоду подальших перемог!

12:49 28.11.2023

Вітаємо!

Вже вкотре районний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад розпочається саме з української мови та літератури. Бо знання української мови — це ґрунт, на якому зростає любов до інших предметів.

18:21 22.11.2023

Вітаємо!

Вітаємо Дениса Грабліна з І місцем у ІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії! Підготувала учня Віра Миколаївна Синиця. Дякуємо, бажаємо подальших перемог!

19:35 20.11.2023

Безпечна дорога додому

"Правила знай, пильність не втрачай!" - такі прості і водночас такі важливі слова...

19:33 20.11.2023

Педагогічна рада 14.11.2023 р.

14 листопада у КЗ «Дергачівський ліцей № 2» відбулася педагогічна рада на тему: «Формування духовно-ціннісних орієнтирів як основа духовно виховання молодших школярів, виховання, що ґрунтується на духовних цінностях» за участі вчителів початкових класів». Учителі демонстрували власний досвід роботи в цьому напрямі. Наголошували на тому, що духовна цінність формується щодня, а не згідно з розкладом навчальних занять,  наскрізно.  Треба пам’ятати, що ці основи виховання закладають самі здобувачі освіти, батьки, учителі та керівництво школи. Нам, дорослим, потрібно постійно бути гарним прикладом для здобувачів освіти. Також на педагогічній раді виступала сертифікований  вчитель початкових класів, керівник мобільного колективу вчителів початкових класів Нестеренко Дарина Сергіївна. Вона представила свій досвід з теми «Гейміфікація в контексті Нової української школи». Показала, як зацікавити дітей сучасними методами навчання, а саме онлайн-іграми. І довела педагогам , що не треба боятися прогресу та йти в ногу з часом. Також, з поміж інших питань, педагогічною радою було розглянуто питання: «Про розгляд довідки Управління освіти, культури, молоді та спорту Дергачівської міської ради за підсумками проведення моніторингу організації освітнього процесу з предмета «Захист України» у закладах загальної середньої освіти Дергачівської міської ради Харківської області в 2023/2024 навчальному році» з обговоренням питання та внесенням відповідних пропозицій.

19:24 16.11.2023

Знання, що рятують життя!

9 листопада  учні 3-4 класів разом зі своїми вчителями відвідали безпечний простір, де для них компанія дитячого фонду ООН UNICEF організувала пізнавальну лекцію про мінну безпеку. 

09:28 10.11.2023

Вітаємо!

Вітаємо ученицю 9-В класу Степаненко Анну та її керівника Калиниченко Оксану Олександрівну з перемогою, III місцем в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу   «Птах року-2023» в номінації «Кращий малюнок і креативність сприйняття орнітофауни!!!

13:30 08.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень